top of page

About

Mission

Gallery F48 is a small, intimate commercial gallery in Frognerveien 48B - just a couple of minutes walk from Frognerparken. With us you will find modern art  in all price ranges in our art space.

History

Gallery F48 opened November 11th 2017. 

It is a private commercial gallery in Oslo. We have cooprated with more than 20 artists from Norway and many other countries over the last 4 years. 

6DC43D9F-CD5D-4C9C-BCD9-42363B716B9A-132

Leie kunst?

Tidligere har det stort sett bare vært bedrifter som har leid kunst for å utsmykke for eksempel møterom og resepsjoner. I det siste har imidlertid også flere privatpersoner fått øynene opp for å leie kunst. Fordelene er åpenbare. Om du eller din virksomhet har lyst på forandring, er det bare å bytte ut bildene som henger på veggene. Noen firmaer lar for eksempel et stort møterom se ut som et minigalleri – noe som ofte vekker oppsikt når kunder eller samarbeidspartnere kommer på besøk.

For oss som driver galleri, er det en velkjent sak at det er vanskelig å bestemme seg for hvilket bilde man liker. Er du i tvil, er kanskje leie av kunst noe for deg. Vi tilbyr flere typer leieavtaler med alt fra komplette billedserier og installasjoner til enkeltverker. Det er mulig å leie kvartalsvis eller for ett helt år. Og blir du skikkelig glad i kunsten, får du som oftest muligheten til å kjøpe kunsten.

Kontakt oss gjerne om leie av kunst og hva vi kan tilby – uansett om du representerer et firma eller er en privatperson.

Hjemlån av kunst?

Er du interessert i å kjøpe kunst, men er usikker på om verket vil passe hjemme hos deg? Eller har du sett deg ut to bilder og er usikker på hvilket av dem du skal velge? Fortvil ikke. GalleriF48 låner ut kunst slik at du kan finne ut hvilken kunst som passer best hjemme hos deg. Vi gir deg gjerne gode råd om valg av kunst, stilart, fargekombinasjoner og størrelser som passer i ditt hjem.

Galley F48 provides you with modern artworks in our gallery and online shop. Search: 

www.galleryf48.com

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Our partner

Owner

P1250608a_edited.jpg

Xia Hua

  • Grey LinkedIn Icon

Artist.  curator and gallery owner.

pellesdesign-logo2_edited_edited.png
shippo_logo_dark.png
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page