top of page

Leie kunst?

 

Tidligere har det stort sett bare vært bedrifter som har leid kunst for å utsmykke for eksempel møterom og resepsjoner. I det siste har imidlertid også flere privatpersoner fått øynene opp for å leie kunst. Fordelene er åpenbare. Om du eller din virksomhet har lyst på forandring, er det bare å bytte ut bildene som henger på veggene. Noen firmaer lar for eksempel et stort møterom se ut som et minigalleri – noe som ofte vekker oppsikt når kunder eller samarbeidspartnere kommer på besøk.

For oss som driver galleri, er det en velkjent sak at det er vanskelig å bestemme seg for hvilket bilde man liker. Er du i tvil, er kanskje leie av kunst noe for deg. Vi tilbyr flere typer leieavtaler med alt fra komplette billedserier og installasjoner til enkeltverker. Det er mulig å leie i minimum tre måneder, og maksimum to år. Og blir du skikkelig glad i kunsten, får du som oftest muligheten til å kjøpe den. Da trekkes det du har betalt i leie av på salgsprisen.

Kontakt oss gjerne om leie av kunst og hva vi kan tilby – uansett om du representerer et firma eller er en privatperson.

 

Hjemlån av kunst?

Er du interessert i å kjøpe kunst, men er usikker på om verket vil passe hjemme hos deg? Eller har du sett deg ut to bilder og er usikker på hvilket av dem du skal velge? Fortvil ikke. GalleriF48 låner ut kunst slik at du kan finne ut hvilken kunst som passer best hjemme hos deg. Vi gir deg gjerne gode råd om valg av kunst, stilart, fargekombinasjoner og størrelser som passer i ditt hjem.

 

 

Rent period and price

  • 3-6 months  700kr / M.

  • 12 months  400kr / M.

  • Over 2 years  2800kr / Y.

 

  • Leieprisen betales per måned.

 

  • Ønsker du å kjøpe kunsten etter at du har leid i en periode, trekkes leiesummen fra salgsprisen. Husk at 5 % lovpålagt avgift ved salg av all kunst over kr. 2000,- kommer i tillegg.

  • Hvis du ønsker å leie flere enn fem kunstverk, eller kunstverk med en utsalgspris fra kr. 40.000 og oppover, ta kontakt med oss for en spesialavtale.

  • Ved leie av kunst, må du betale et depositum på 10 % av utsalgsprisen. Pengene får du tilbake når kunstverket leveres tilbake etter endt leieperiode.

  •  

 

Eller:

 

  • Ved leie av kunst, må du betale et depositum på kr. 2500,-. Pengene får du tilbake når kunstverket leveres til oss etter endt leieperiode.

  • Om du leier kunst av oss, må du kunne dokumentere at du har innboforsikring som dekker skade, brann, tyveri etc. av kunsten du leier. Vi leier ut til både firmaer og privatpersoner, men bare til kunder til Norge.

bottom of page